Malatya'da 46 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Malatya'da 46 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 46 kilogram uyuşturucu madde ve 3 şüpheli yakalandı.

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Malatya'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda toplam 46 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

Edinilen bilgilere göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlükleri tarafından düzenlenen çalışma, Kale ilçesindeki yolcu otobüsüne yönelik gerçekleştirildi. Uygulama noktasında durdurulan otobüste narkotik köpeği de kullanılarak arama yapıldı.

Gizli Uyuşturucu Madde Bulundu

Arama sırasında, balık dolu varillerin içerisinde gizlenmiş durumda 31 kilogram 50 gram eroin ve 15 kilogram 250 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyon sayesinde büyük miktarda uyuşturucu madde piyasaya sürülmeden yakalanmış oldu.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyon sonucunda T.A, N.S. ve S.A. isimli 3 şahıs gözaltına alınarak gerekli işlemler için emniyete götürüldü. Polis ekipleri, uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 31 kilogram eroin, 15 kilogram sentetik uyuşturucu...

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 31 kilogram eroin, 15 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.