Manisa'da Kayıp Genç Kadın Pelin Karaca'nın Cesedi Bulundu

Manisa'da Kayıp Genç Kadın Pelin Karaca'nın Cesedi Bulundu

21 yaşındaki Pelin Karaca, kaybolduktan sonra Eşme'de ölü bulundu. Otopsi için İzmir'e gönderildi.

Manisa'da Kayıp Olarak Aranırken Ölü Bulunan Pelin Karaca'nın Cesedi İzmir'e Gönderildi

Manisa'nın Uşak ilisine bağlı Eşme'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca, otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Anne Nihal Dönmez Karaca'nın Çağrısı

Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kızım çarşıya gitmişti, geri döneceğini söyledi. 'Anne tekrar gideceğim, hemen geri geleceğim' dedi. Ama o gidiş o gidiş," ifadelerini kullandı.

Olayın Arka Planı ve Gözaltı Süreci

26 Eylül'den bu yana kayıp olan Pelin Karaca'nın ailesi, polise başvurduktan sonra genç kadının cesedi, Uşak'taki ormanlık bir alanda bulundu. Olayla ilgili olarak erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.U. isimli 37 yaşındaki şahıs, gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam etmekte.

Pelin Karaca'nın annesi, gözaltına alınan kişinin daha önce yaşadıkları mahallede komşuları olduğunu ve evli olduğunu belirtti. Nihal Dönmez, kızının kaybolduğu süre boyunca sık sık onunla iletişim kurmaya çalıştığını ama her seferinde telefonunun meşgul olduğunu ifade etti.

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi...

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi. Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca (fotoğrafta), gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.