Ömer Çelik: Birlik ve Beraberlik İçin Güçlü Durmalıyız

Ömer Çelik: Birlik ve Beraberlik İçin Güçlü Durmalıyız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Ömer Çelik'ten Birlik Mesajı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Birlik ve beraberliğin, bölgedeki zorluklarla başa çıkmak için kritik olduğunu belirten Çelik, şu ifadeleri kullandı:

İç Cepheyi Güçlendirmek

"İçeriyi, birliği, beraberliği ve dirliği sağlam tutarsak, dışarıdaki türbülanslara karşı daha güçlü bir şekilde cevap verebiliriz." dedi.

Çelik, AK Parti ile Cumhur İttifakı'nın hedefinin, büyük ve bağımsız bir Türkiye olduğunu dile getirdi.

Bölgesel Gelişmelere Dikkat

Bölgedeki barışın önemine değinen Çelik, "Bölgedeki devletlerle barış içerisinde bir gelecek inşa etmeyi amaçlıyoruz," diye konuştu. İsrail'in saldırılarına dikkat çeken Çelik, bu eylemlerin bölgede bir soykırımı temsil ettiğini belirtti ve Cumhurbaşkanı'nın uyarılarını hatırlattı.

TUSAŞ'a Yönelik Saldırı

Çelik, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısının önemine de vurgu yaptı. "Bu tür saldırılar, Türkiye'nin dikkatini dağıtmak amacıyla planlanmaktadır," dedi.

Çelik, terör saldırısında hayatını kaybeden TUSAŞ çalışanlarının anısına, "Onlara inat daha çok çalışacağız" mesajı verdi.

Ekonomik Sorunlara Duyarlılık

Vatandaşların taleplerine duyarlılık göstererek, ekonominin rahatlaması adına adımlar atacaklarını belirten Çelik, "Bizler işçimizin, çiftçimizin yanında olacağız," şeklinde konuştu.

Kongrenin Ardından Ziyaret

Kongrenin sonunda, 25 Eylül'de yaşamını yitiren Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Baykan'ın kabrini ziyaret eden Çelik, halkın birlikte hareket etme zamanının geldiğini savundu. "Bugün 'tek vatan, millet, devlet, bayrak' deme zamanıdır," diyerek birlik mesajını yineledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sağ 2), Adana'da AK Parti Kozan 8....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sağ 2), Adana'da AK Parti Kozan 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.