Panathinaikos Fatih Terim kararını açıkladı

Panathinaikos Fatih Terim kararını açıkladı

Fatih Terim’in sezon sonunda ayrılacağı iddia edilmişti. Panathinaikos'tan Fatih Terim ile ilgili karar verildiği açıklandı. Son açıklama yapıldı. Peki Fatih Terim ile ilgili verilen karar ne?

Yunanistan Süper Lig play-off'larında Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Panathinaikos sahasında Aris'e karşı 1-0'lık bir mağlubiyetle karşılaşmış ve şampiyonluk umutlarını zora sokmuştu.

Bu sonuç sonrasında Yunan taraftarların tepkisiyle karşılanmasıyla birlikte Panathinaikos yönetiminden önemli bir adım atılacağı iddia edilmişti. Ancak konuyla ilgili son açıklamada net bir bilgi verilmediği belirtildi. Yunanistan Süper Lig play-off'larında Fatih Terim'in yönettiği Panathinaiko sahasında Aris'e 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakmıştı. Bu mağlubiyetle birlikte ligde bitime 2 hafta kala Terim'in takımının şampiyonluk mücadelesi oldukça zorlu bir hâl almıştı.

 

Panathinaikos Fatih Terim kararını açıkladıPanathinaikos'un sezon sonunda muhtemelen Fatih Terim ile yollarını ayıracağına dair iddialar medyada yer almıştı. Ancak bu haberlere yanıt olarak Panathinaikos cephesinden yapılan son açıklama söz konusu iddiaların temelsiz olduğunu belirtti. Yunan basını Panathinaikos'un Fatih Terim ile ayrılacağı iddialarını yalanladı. Kulüp önümüzdeki sezon da Terim ile devam edeceğini belirtti.

Ne Olmuştu?

Yunan basını Panathinaikos'un Lamia ile 2-2 berabere kalarak aldığı sonuç üzerine sert eleştirilerde bulunmuştu. Ayrıca taraftarlar da sosyal medyada deneyimli hocaya tepki göstermişti. Yunan basınından aktarılan habere göre Panathinaikos'ta Fatih Terim döneminin sona ereceği iddia edilmişti. Basında "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" ifadeleriyle birlikte tecrübeli hoca ile yolların ayrılacağı öne sürülmüştü.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.