Samsun'da Gaspa Karışan Şahıs Yakalandı

Samsun'da Gaspa Karışan Şahıs Yakalandı

Samsun'da bir kişiyi darbedip parasını ve cep telefonunu gasbettikleri iddia edilen şüphelilerden biri gözaltına alındı.

Samsun'da Gaspetme Olayı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişi, darp edilerek parasını ve cep telefonunu kaybetti. Olay, Reşadiye Mahallesi'ndeki bir ikamette gerçekleşti.

Olayın Detayları

İddiaya göre, Ali G. (22), kız arkadaşı Seda K. (25), annesi Pervin Z. (61) ve arkadaşı Ramazan U. (44) tarafından saldırıya uğradı. Darp sonrası Ali G.'nin 1200 lira parası ile cep telefonu gasbedildi.

Polis Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, hızla harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerden biri, Pervin Z. yakalandı. Ayrıca, ele geçirilen cep telefonu sahibine teslim edildi.

Pervin Z.'nin Geçmişi

Pervin Z.'nin, "fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak, aracılık etmek ya da yer temin etmek" suçlamasıyla 8 adet arandırma kaydı bulunduğu belirlendi. Kendisine 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 11 bin 700 lira para cezası verildi.

Diğer Şüphelilerin Yakalanması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Polis, Ramazan U. ve Seda K.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını ve cep telefonunu gasbettikleri ileri sürülen 3...

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını ve cep telefonunu gasbettikleri ileri sürülen 3 zanlıdan biri gözaltına alındı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.