Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Gözaltında

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Gözaltında

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kişi gözaltına alındı ve geniş çaplı uyuşturucu bulgularına ulaşıldı.

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

Samsun'un İlkadım ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda iki kişi yakalandı.

Gözaltına Alınan Kişilerin Kimlikleri

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler M.M.A. (18) ve B.C.K. (21), üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve ekipmanlarıyla yakalandı.

Ele Geçirilen Maddeler

Arama sonucu, 1346 sentetik ecza, 125 uyuşturucu hap, 8,17 gram metamfetamin, 3 gram esrar tohumu, 0,50 gram sentetik kannabinoid, bir hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 43 bin lira para ele geçirildi.

Emniyetteki Süreç

Gözaltına alınan şahıslar, adli işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü. Operasyona katılan ekiplerin, Samsun'daki uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla sürdürülen çalışmalara devam edeceği bildirildi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı....

Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı. Aramalarda, 1346 sentetik ecza, 125 uyuşturucu hap, 8,17 gram metamfetamin, 3 gram esrar tohumu, 0,50 gram sentetik kannabinoid, 1 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 43 bin lira ele geçirildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.