Süper Lig'in şampiyon olacak takımını tahmin ettiler

Süper Lig'in şampiyon olacak takımını tahmin ettiler

Süper Lig'de hangi takımlar küme düşecek? Şampiyon kim olacak? Ünlü futbol sitesi öngörülerini paylaştı! İşte ayrıntılar...

Türkiye Süper Lig'de mücadele kıyasıya devam ederken, ünlü futbol veri sitesi Euro Club Index, 2023-2024 sezonu için çarpıcı tahminlerde bulundu. 25. haftanın ardından zirve değişti ve Galatasaray, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile berabere kalmasının ardından liderlik koltuğunu devraldı.

Euro Club Index'in dikkat çeken tahminlerine göre, ligi son sırada tamamlayarak küme düşecek takım İstanbulspor olarak öne çıkıyor. Sarı-Siyahlılar'ın sezonu 19 puanla tamamlayarak zorlu bir sürece gireceği tahmin ediliyor. Konyaspor ise 40 puanla ikinci sırada, küme düşen takımlar listesinde yer alıyor.

Pendikspor'un 18. sırada sezonu tamamlayacağı ve 41 puan toplayarak mücadelesini sonlandıracağı öngörülen tahminler arasında bulunuyor. Hatayspor ise 42 puanla ligden düşen son takım olarak belirlendi.

kim şampiyon olacak

Süper Lig'de şampiyonluk için yapılan tahminler ise futbolseverleri heyecanlandırdı. İşte Euro Club Index'in 2023-2024 sezonu için öngördüğü ilk beş sıra:

Başakşehir: 56 Puan

Trabzonspor: 62 Puan

Beşiktaş: 65 Puan

Fenerbahçe: 96 Puan

Galatasaray: 98 Puan

Bu tahminler, futbolseverleri gelecek haftalarda büyük bir heyecanın beklediği Süper Lig'de şampiyonluğun ve küme düşen takımların belirlenmesi için beklemeye yönlendiriyor. Euro Club Index'in başarılı geçmişi göz önüne alındığında, bu tahminler futbolseverlerin gündeminde önemli bir yer tutacak gibi görünüyor. Süper Lig'de yaşanan gelişmeleri takip etmek için ise gözler, saha içindeki mücadelelerde olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.