Canan Karatay bağışıklık güçlendirici besinleri açıkladı

Canan Karatay bağışıklık güçlendirici besinleri açıkladı

O Prof. Dr.'un verdiği önemli tavsiyeler sayesinde demir gibi kuvvetleneceksiniz. Hangi doktor önemli tavsiyelerde bulundu? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Prof. Dr. Canan Karatay, bu önemli listeyi açıkladı. Bu besinler sayesinde dinç olacaksınız. Hangi besinlerin tüketimi önemlidir? Tüm detaylar haberimizde.

O DOKTOR ÖNEMLİ TAVSİYELERDE BULUNDU!

Prof.Dr. Canan Karatay önemli listeyi duyurdu. Bu besinler sayesinde vücudunuz dinç olacak.

Karatay, sağlık gelişimi için önemli tavsiyelerde bulundu. Ünlü profesör Canan Karatay, 80 yaşında fit vücudu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Vücudu dinçleştiren, kuvvetlendiren besinler hakkında açıklamada bulundu.

Beyaz lahana, dünyanın en sağlıklı besinleri arasında yer almaktadır. İçerisinde C vitamini, folat, kalsiyum, magnezyum ve potasyum barındırmaktadır. Lif değeri yüksek ve düşük kaloriye sahiptir. İltihaplanmanın önüne geçer ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Kabızlık problemiyle baş eder. Cilt sağlığı için de etkisi büyüktür.Beyaz Lahana

Beyaz lahana turşusu, alzheimer, kanser gibi hastalıklarla baş etmektedir. Karaciğer yağlanmasının önüne geçer. Kan şekeri ise dengelenmektedir. Bağırsak kanseri riskine karşı etkilidir.

Profesör Karatay, her sabah ilikli kemik suyu içtiğini açıkladı. Kemikleri kuvvetlendirdiği gibi bağışıklık sistemini de güçlendirmektedir. Üzerine limon sıkılması halinde muhteşem bir karışım olacaktır. Hastalıklara karşı etkili bir formül olduğunu belirtti.

Elma sirkesi, doğal ve doğru yapıldığı takdirde probiyotik yapısı anlamında zengindir. Bağırsaklarda etkisi ile vücudu adeta yenilemektedir. Metabolizmayı hızlandırır.

Sarımsak, bol bol tüketilmelidir. Probiyotik bakımından zengindir.

Soğan, çiğ tüketimi halinde şifa deposudur.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.