Eşinin horlamasından şikayetçi olanlar dikkat: Bir bardak içirin yeter

Eşinin horlamasından şikayetçi olanlar dikkat: Bir bardak içirin yeter

Çoğu insanın başına bela olan horlama sorunu, geceleri çekilmez hale getiriyor. Yorgunluk, burun tıkanıklığı şeklindeki farklı nedenlerden kaynaklanan horlama, doğal yöntemler kullanılarak kolaylıkla hafifletilebilir. Peki horlamayı nasıl önleyebilirsiniz? İşte bu sorunun yanıtı..

Horlama, gece uykusu sırasında kısa süreli nefes alma güçlüğünün dışa yansımasıdır. Horlama, nefes alırken hava hareketinin engellenmesi sonucu ortaya çıkar. Horlama genellikle yorgunluktan, uyku apnesinden, uyku eksikliğinden ya da sırtüstü uyuma alışkanlığından kaynaklanır ancak bazı kişilerde kalıtsal da olabilir.

Ancak hiçbir şeyin bu sorunu çözemeyeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Her şeyde olduğu gibi horlama rahatsızlığının da doğal çözümleri bulunmakta..

Horlamayı doğal yollarla nasıl önleyebiliriz?

Horlamaya çemen otu tohumu

Doğanın bize sunduğu harika besinlerden biri olan çemen otu tohumları, horlama tedavisinde mükemmeldir. Çemen otu tohumunu kullanarak horlama probleminizi kolaylıkla çözebilirsiniz. Aktarlardan satın alınabilecek bu bitki yardımıyla solunum yollarını rahatlatacak bir çay hazırlamak gerekir.

Bunun için 1 çay kaşığı çemen otu tohumunu bir bardak kaynar suyun içine ekleyin. Suyu kaynatıp 10 dakika kadar demledikten sonra süzüp içebilirsiniz. Bu çayın düzenli kullanımı horlama sorununuzu ortadan kaldırmaya destek verecektir.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.