Kan testiyle ne kadar ömrünüz kaldığını öğrenebilirsiniz

Kan testiyle ne kadar ömrünüz kaldığını öğrenebilirsiniz

Ne kadar ömrünüz kaldığını öğrenmek ister misiniz? Artık kan testi ile ne kadar ömrünüz kaldığını öğrenmek mümkün. Detaylar haberimizde.

Tek bir kan testiyle ne kadar ömrünüzün kaldığını öğrenebileceksiniz! Bu durum yeni bir bilimsel çığır açıyor! Sonunda oldu! Kan testi sayesinde ne kadar ömrünüzün kaldığını öğrenebilirsiniz.

KAN TESTİNDEN NE KADAR YAŞAYACAĞINIZI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

BBC'ye göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen eğitim kurumlarından Stanford Üniversitesi'nde yapılan son araştırma, Elli yaş ve üzeri sağlığı yerinde olan insanların %20'sinde daha hızlı yaşlanan en az bir organın diğer organlara sahip olduğunu gösteriyor. Nature dergisinde yayınlanan çalışma, kalp, beyin, akciğerler ve diğer pek çok hayati organı kapsayan kapsamlı kan testlerine odaklanarak, bu hastalıklardan kaynaklanabilecek hastalıkları tahmin etmek için mühim tüyolar sağlayan kuruma ait. 

Kan Testinden Ne Kadar Yaşayacağınızı Öğrenebilirsiniz

Ekip, kalp yetmezliği riskini artırabilecek yaşlanan bir kalp veya demansa karşı daha duyarlı hâle getirebilecek hızla yaşlanan bir beyin gibi belirli organlardaki yaşlanma oranını belirlemeyi başardı. Bu sonuçların önemine vurgu yapan Dr. Tony Wyss-Coray, şunları söyledi: "Sonuçları 50.000 veya 100.000 kişide doğrulayabilirsek, sağlıklı görünen kişilerde yaşlanmaya yatkın organları anında tespit edebilir ve önleyici tedaviyi başlatabiliriz." Çalışmada incelenen ana organ ve dokular arasında beyin, kalp, karaciğer, akciğerler, bağırsaklar, böbrekler, yağlar, arterler, bağışıklık dokusu, kas ve pankreas yer aldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.