Epic Games bu haftaya özel iki oyunu ücretsiz erişime açtı

Epic Games bu haftaya özel iki oyunu ücretsiz erişime açtı

Epic Games oyuncuları sevindirecek! Bu hafta tam iki oyunu ücretsiz alabileceksiniz! Peki bu hafta Epic Games'in ücretsiz oyunları hangileri? İşte ayrıntılar...

Epic Games, oyun tutkunlarını sevindirecek bir haberle karşımızda! Her hafta düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla dikkat çeken oyun platformu, bu hafta da iki değerli oyunu bedava olarak sunuyor. Oyunseverler, EARTHLOCK ve Surviving the Aftermath isimli bu iki oyunu 23 Kasım tarihine kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak edinebilecekler.

EARTHLOCK, 90'ların 3D RPG'lerinden ilham alarak geliştirilmiş, macera temalı ve sıra tabanlı bir bağımsız yapım. Diğer ücretsiz oyun olan Surviving the Aftermath ise kıyamet sonrası bir gelecekte geçen, hayatta kalma ve şehir kurma temalı bir oyun. Her iki oyunun toplam değeri ise 426 TL olarak belirlenmiş.

epic games haftanın ücretsiz oyunları

Oyunseverlerin, bu heeycan verici avantajlı fırsatı kaçırmamak için Epic Games Store üzerinden 16-23 Kasım tarihleri arasında belirtilen oyunları kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Ücretsiz oyunları almak son derece kolay. Öncelikle Epic Games hesabıyla oturum açıldıktan sonra, ilgili oyunun sayfasına gidip "İndir" seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphaneye ekleyebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki, ücretsiz oyunları edinebilmek için Epic Games hesabı gereklidir.

epic games haftanın ücretsiz oyunları

Bu heyecan verici fırsat, oyunseverleri 23 Kasım'a kadar bekliyor. Epic Games'in sürekli olarak güncellediği kütüphanesi, her hafta farklı ve kaliteli oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Oyun dünyasının nabzını tutan Epic Games, bu tür kampanyalarıyla oyunculara benzersiz deneyimler sunmaya devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.