17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı Sonuçlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı Sonuçlandı

Yerli hazır giyim üreticileri global işbirlikleri kurdu, 1500 ikili görüşme gerçekleşti.

İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, yerli ve yabancı katılımcıları bir araya getirerek sektördeki işbirliklerini güçlendirdi. Etkinlikte yaklaşık 1500 ikili iş görüşmesi yapıldı.

Katılım ve Hedefler

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TGSD) düzenlediği konferans, Türkiye ve uluslararası alanda faaliyet gösteren alım grupları ile e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri buluşturdu. TGSD'nin yaptığı açıklamaya göre, etkinliğin ilk gününde birçok sektör temsilcisi bir araya geldi.

B2B Speed Network Görüşmeleri

İkinci günde gerçekleştirilen B2B Speed Network görüşmeleri, 50'nin üzerinde alım grubu ve e-ticaret sitesi ile yerli üreticilerin katılımıyla dikkat çekti. Bu sorgulamalar, işbirlikleri için önemli bir zemin oluşturdu.

Ramazan Kaya'nın Değerlendirmeleri

TGSD Başkanı Ramazan Kaya, konferansın 'Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir (Redefine, Realign, Refashion)' temasıyla gerçekleştirildiğini belirterek, bu yıl sektör olarak birlik mesajı verdiklerinin altını çizdi. Kaya, dünya genelinde yaşanan ekonomik zorlukların sektöre etkilerini de vurgulayarak, bu süreçlerin aşılması için stratejik işbirliklerinin önemine değindi.

Kaya, "İstanbul'dan dünya hazır giyim sektörüne verdiğimiz mesaj sayesinde, sektörümüzdeki işbirliğine olan ilginin artacağını ve ihracattaki düşüşü tersine çevirebileceğimizi düşünüyoruz. Konferansımızda yapılan iş görüşmelerinin sağlam ve uzun süreli işbirliklerine dönüşmesini ümit ediyoruz," şeklinde konuştu.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli...

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.