Alman Turistlerin Türkiye'ye Artan İlgisi

Alman Turistlerin Türkiye'ye Artan İlgisi

Alman turistlerin Türkiye'ye olan ilgisi yükseliyor. 2025 için olumlu beklentiler var.

Alman Turistlerden Türkiye'ye Yoğun İlgi

Anke Budde, Almanya Bağımsız Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı, Türkiye'nin turizm potansiyeline dikkat çekerek, "Almanya'dan Türkiye'ye ciddi bir seyahat talebi var," dedi.

Türkiye'nin Turizm Altyapısı

Budde, Türkiye'nin Batı Avrupa'daki turizm trendlerine uyum sağladığını belirtti ve, "Türkiye Avrupa'da güçlü bir turizm altyapısına sahip," ifadelerini kullandı. Bu durum, özellikle Alman turistlerin ilgisini çekiyor.

Çeşitli Turizm Seçenekleri

Alman turizmi, sağlık, zindelik, spor, aile, sanat ve kültürel turizm gibi çeşitli alanları içeriyor. Budde, Türkiye'nin kış aylarında 65 yaş üstü Avrupalılar için özel programlar ve paketler geliştirdiğini vurguladı.

Kültürel İlişkiler

Almanya'daki yoğun Türk nüfusunun, iki ülke arasındaki kültürel ilişkileri güçlendirdiğini belirtirken, Budde, Türk ve Alman halklarının daha fazla bir araya gelmesi gerektiğini ifade etti.

Workation Programı

Budde, iş ve tatilin bir arada sunulduğu workation programının Türkiye'de uygulanmasının iyi bir fikir olduğunu ancak üzerinde çalışılması gereken konular olduğunu belirtti.

2025 Beklentileri

2025 için turizm beklentilerini değerlendiren Budde, Amerikan seçim sonuçları ve uluslararası çatışmaların etkili olacağını söyledi. Ancak, bu tehditlerin turizm açısından olumlu sonuçlar doğurabileceğini düşündüğünü de ekledi.

Budde, "Türkler, turizm alanında son derece çalışkanlar ve bu çalışma, 2025'te büyük bir geri dönüş sağlayabilir," dedi.

ASR Federal Almanya Bağımsız Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Anke Budde, AA muhabirine...

ASR Federal Almanya Bağımsız Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Anke Budde, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.