Ardahan'da Hayvancılığa 15 Milyon Liralık DAP Desteği

Ardahan'da Hayvancılığa 15 Milyon Liralık DAP Desteği

Ardahan'da hayvancılığın gelişimini desteklemek amacıyla 15 milyon lira kaynak ayrıldı.

Ardahan’da Hayvancılığın Gelişimi İçin Önemli Proje

Ardahan'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında hayata geçirilen "Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi" ile bölgedeki hayvancılığa 15 milyon liralık kaynak sağlandı.

Projenin Amaçları ve Detayları

Ardahan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, bu projeyle birlikte hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak için çeşitli altyapı çalışmaları yapılacağını duyurdu. Proje kapsamında DAP kaynaklı içme suyu hattı, gölgelik, çoban evleri, kaptaj ve sıvat gibi hayvancılık için gerekli altyapılar oluşturulacak.

Hayvancılıkta Modern Yaklaşımlar

15 milyon liralık hibe desteği ile desteklenen proje, büyük ve küçükbaş hayvancılığı kapsıyor. Hedef, hayvancılığı daha modern usullerle gerçekleştirmek ve böylece Ardahan ile ilçelerine bağlı 9 köyde sürdürülebilir bir hayvancılık yapısının oluşmasını sağlamak.

Protokol İmzalandı

Projenin resmi protokolü Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz ve DAP yetkilileri arasında imzalanarak, uygulama aşamasına geçilmiştir.

rdahan'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında 15 milyon...

rdahan'da, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Projesi (DAP) İdaresi arasında 15 milyon lira maliyetli "Mera Altyapısının Geliştirilmesi Projesi" hayata geçirildi. Projenin protokolü, Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Fatih Cineviz (sağda) ve DAP yetkilileri arasında imzalandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.