ICA ve Ford, IRF Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA ve Ford, IRF Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, otonom kamyon projesiyle IRF Kongresi'nde ödül aldı.

ICA, IRF Kongresi'nde Ödül Sahibi Oldu

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesi sayesinde Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Yenilikçi Çözümler ve Uyumlu Proje

ICA'nın yaptığı açıklamaya göre, bu ödül, şirketin Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolunda uyguladığı Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile Ford Trucks'ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonları ile gerçekleştirdiği işbirliğinin bir sonucu olarak verildi.

Türkiye'de Bir İlk: Otonom Kamyon Testi

ICA, Ford ile ortaklaşa gerçekleştirdiği bu projede, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolundaki Akıllı Ulaşım Sistemleri altyapısını kullanarak, otonom kamyonunu test etti. Bu, Türkiye'de bir ilki temsil etmekte ve yol güvenliği ile verimliliği artırmayı amaçlamaktadır.

IRF Kongresi'nin Temaları

IRF Kongresi, yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemlerini tartışmak üzere dünya çapında uzmanları bir araya getirdi. Kongrede, yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite gibi temalar öne çıkarken, geleceğin altyapı çözümleri ve yenilikçi projeler üzerine yoğunlaşılmıştır.

ICA'nın Statüsü ve Katılımı

ICA, etkinlikte GOLD sponsor olarak yer aldı ve sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansına yönelik projelerini tanıtarak katılımcıların dikkatini çekti.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu...

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.