TROY ve UnionPay Arasındaki İşbirliği ile Yurt Dışı Kullanım Seçenekleri Genişliyor

TROY ve UnionPay Arasındaki İşbirliği ile Yurt Dışı Kullanım Seçenekleri Genişliyor

TROY ve UnionPay arasındaki yeni işbirliği, kart kullanıcılarına uluslararası ödemelerde avantajlar sağlayacak.

TROY ve UnionPay İşbirliği ile Global Alışveriş Deneyimi

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve UnionPay International arasında imzalanan yeni bir anlaşma, Türkiye'nin ödeme sistemi TROY'un yurt dışındaki kullanım seçeneklerini genişletecek. Bu anlaşma ile birlikte, TROY kullanıcılarının uluslararası alışveriş deneyimini iyileştirmek hedefleniyor.

TROY'un Yurt Dışındaki Gücü Artıyor

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu işbirliğinin TROY kart sahipleri için yeni fırsatlar sunacağını belirtti. Deniz, "TROY yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da güçlenmeye devam ederken, kart kullanıcılarının sınır ötesi alışveriş deneyimini geliştirmesi için bankalara olanaklar sunulmuş olacak" dedi.

UnionPay ile Sunulan Yeni Olanaklar

200'den fazla ülkede geçerliliği bulunan UnionPay, TROY kart kullanıcılarının yurt dışında daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağlayacak. Kullanıcılar, UnionPay'in sunduğu indirim ve avantajlardan faydalanacaklar.

İşbirliğinin Beklentileri

UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang ise, "Bu anlaşma sayesinde sektör paydaşlarımızla ilişkilerimizin güçlü hale geleceğine inanıyorum. UnionPay olarak, uluslararası ödemelerde oluşturacağımız sinerji ile Türk bankacılık sektörüne katkıda bulunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu işbirliği, hem TROY hem de UnionPay kart şemalarının gelişimine katkı sağlayacak ve bankacılık sektöründe alternatif çözümler sunma imkanı verecektir.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile...

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile stratejik işbirliğine imza attı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz (solda) ve UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang (sağda) işbirliği anlaşmasını imzaladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.