TÜRKİYE: Terör Saldırıları İlerlemeyi Durduramaz

TÜRKİYE: Terör Saldırıları İlerlemeyi Durduramaz

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, TUSAŞ'taki terör saldırısını kınadı ve Türk halkının kararlılığını vurguladı.

Çoştu'dan Terör Saldırısına Yanıt

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, TUSAŞ‘ta meydana gelen terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çoştu, terörizmin toplumların istikrarını hedef aldığını vurgulayarak, bu tür saldırıların Türk halkını sindiremeyeceğini ve ülkenin ilerlemesini durduramayacağını belirtti.

Terörizmin İnsanlık İçin Tehtidi

Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen GO! GLOBAL Türkiye Summit etkinliğinde yaptığı konuşmada, terörizmin insanlık için her zaman bir tehdit oluşturduğunu ifade etti.

Saldırıyı Kınıyorum

“Dün gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum.” diyen Çoştu, bu tür saldırılara en iyi yanıtın dayanışma içinde durmak olduğunu dile getirdi.

Türkiye Güçlü Bir Ülkedir

“Herkes bilsin ki bu tür saldırılar Türk halkını sindiremeyecek ve ilerlememizi durduramayacaktır. Türkiye güçlü bir ülkedir ve son 20 yılda büyük bir ilerleme kaydettik.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) /...

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) Dijital Çalışma Grubu’nun hayata geçirdiği GO! GLOBAL Türkiye Summit'e katılarak konuşma yaptı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.