42 Yıl Sonra Düğün Sevincini Yaşadılar

42 Yıl Sonra Düğün Sevincini Yaşadılar

Aydın'da evlenip düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra çocukları sayesinde düğün heyecanı yaşadı.

Aydınlı Çift, 42 Yıl Sonra Düğün Heyecanı Yaşadı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 42 yıl önce evlenen ancak düğün yapma imkanı bulamayan Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti, sonunda bu özlemi giderdi.

Geç Gelen Düğün Töreni

1982 yılında evlenen Yılmaz çifti, düğünlerini maddi zorluklardan dolayı yapamamıştı. 3 çocuk sahibi olan çift, Sınırteke Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğün organizasyonunda yeniden bir araya geldi. Bu özel günde çiftin yakınları ve arkadaşları onları yalnız bırakmadı.

Birlikte Eğlendiler

Düğün sırasında davul ve klarnet eşliğinde coşkulu anlar yaşandı. Şenol Yılmaz, bu mutluluğu paylaşarak, "Maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamadık. Düğün yapmak içimizde ukde kaldı. Bu düğün de çocuklarımızın vesilesiyle gerçekleşti" diyerek duygularını ifade etti.

Beklenen Sevinç

Nafize Yılmaz ise aniden düğün yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Çok mutluyum, bütün komşularımızla, arkadaşlarımızla bir eğlence yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, evliliklerinde düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra düğün heyecanı...

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, evliliklerinde düğün yapamayan çift, 42 yıl sonra düğün heyecanı yaşadı. Kentte 1982 yılında evlenen ancak maddi koşullar nedeniyle söz konusu tarihte düğün yapamayan 3 çocuk sahibi Nafize (59) ve Şenol Yılmaz (61) çifti için düğün organizasyonu yapıldı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.