CarrefourSA pazara gitmeyi unutturacak! Patates ve soğan fiyatlarında dev indirim başladı

CarrefourSA pazara gitmeyi unutturacak! Patates ve soğan fiyatlarında dev indirim başladı

CarrefourSA, tüketici memnuniyetini ön planda tutarak artan ürün fiyatları sebebiyle müşteri potansiyelini kaybetmeme kararlılığını gösteriyor ve müşterilere daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı sunuyor. Yeni duyurulan indirim kampanyalarıyla CarrefourSA, müşterilerine avantajlı fiyatlar ve özel fırsatlar sunmayı hedefliyor. Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemde artan KDV oranları ve dolar kurundaki hızlı yükseliş, güncellenen ürün fiyatlarında ciddi artışlara neden oldu. Özellikle gıda, kozmetik, temizlik, deterjan, tekstil ve diğer alanlarda gözlenen yüksek oranlı fiyat artışları, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı ve alışveriş yapma kabiliyetlerini olumsuz etkiledi.

Bu ekonomik zorluklar karşısında zincir marketler, müşteri kaybını önlemek ve müşteri sadakatini korumak adına çeşitli indirim kampanyaları düzenlemeye başladı. CarrefourSA Market de ülke genelindeki binlerce mağazasıyla bu kampanyalara öncülük edenlerden biri oldu. Müşterilere kaliteli hizmet sunma odaklı olan zincir market, iki yeni indirim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti ve bu kampanyalardan birinin bugünün son günü olduğunu duyurdu.

CARREFOURSA İNDİRİMLERİNİ DUYURDU

CARREFOUR

CarrefourSA, resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak duyurduğu indirim kampanyalarıyla müşterilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Bugünün son günü olan bu kampanyada müşteriler, Uni Baby ıslak mendilleri 25 TL ve üzeri tutarlı alışverişlerinde, Selpak tuvalet kağıdını ise 1-6 Ağustos tarihleri arasında indirimli fiyatla satın alabilecekler. Ayrıca, Dalan sıvı sabun ve Komili Riviera sıvı zeytinyağı gibi ürünler de kampanya kapsamında indirimli fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.