Doğukan Güngör, Müjdat Gezen'e ateş püskürdü

Doğukan Güngör, Müjdat Gezen'e ateş püskürdü

Kızılcık Şerbeti dizisinin final haberi geldikten sonra resmen yer yerinden oynadı. Müjdat Gezen ile Doğukan Güngör arasındaki tartışma giderek büyüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi kısa sürede hemen herkes tarafından sevilmiş ve benimsenmiş diziler arasına girmeyi başardı. Özellikle başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinin final yapacağı iddia edilirken Müjdat Gezen'e Doğukan Güngör'den sert cevap geldi. 

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizilerinden olmayı başardı. Konuyla ilgili Müjdat Gezen tarafından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Müjdat Gezen tarafından yapılan açıklamada; 

mg

Kızılcık Şerbeti'nde çalışma gösteren arkadaş grubu tarafından dizi Haziran ayında bitse de önümüzdeki sezon devam etmese demeye başlamışlar dedi. Müjdat Gezen'in bu sözlerinden sonra dizinin final yapacağı düşünülmeye başlandı. 

Bu açıklamanın ardından dizinin popüler başrol oyuncusu Doğukan Güngör tarafından kim demiş bizim haberimiz yok. Gayet mutluyuz açıklaması yapıldı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.