Dumandan Sonra Filminin Çekimlerine Aksaray'da Başlandı
Seyid Çolak'ın yönettiği Dumandan Sonra filmi, Aksaray'da çekimlerine başladı. Filmin galası da burada yapılacak.
Dumandan Sonra Filminin Aksaray'daki Çekimleri Başladı
Seyid Çolak’ın yönetiminde çekilen, TRT ortak yapımı Dumandan Sonra filmi, Aksaray'da hayat bulmaya başladı. Aksaray Valiliği tarafından yapılan duyuruda, film projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklendiği belirtildi.
Filmin Konusu ve Çekim Alanları
Film, depremin ardından eşini kaybeden bir kadının iki çocuğuyla birlikte hayata tutunma çabasını merkeze alıyor. Çekimler, Helvadere kasabası, Ihlara Vadisi ve Aksaray'ın çeşitli tarihi ve turistik mekanlarında sürdürülüyor.
Yerli Yönetimden Destek ve Ziyaret
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, seti ziyaret ederek yapımcı Emrah Kılıç, yönetmen Seyid Çolak ve filmin ekibi ile bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray'ın doğal ve tarihi güzelliklerini vurgulayarak, sinema projelerinin kentlerinin tanıtımı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.
Aksaray'ın Sinema Potansiyeli
Kumbuzoğlu, Aksaray'ın 11 bin yıllık tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çektiğini belirterek, "Aksaray denilince Hasandağı akla gelir. Filmimizin konusu da Hasandağı eteklerinde geçiyor. Aksaray, dizi ve filmlere ev sahipliği yapacak mükemmel bir ortam sunuyor" dedi. Ayrıca son yıllarda birçok film projesinin burada çekildiğini sözlerine ekledi.
Filmin Galası Aksaray'da Yapılacak
Yönetmen Seyid Çolak, Aksaray'da çekim yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Aksaray'da harika bir set ortamı mevcut. Çekimlerimiz devam ediyor. Filmin başrollerini Merve Şen ve Ozan Çelik paylaşıyor. Filmin galası da Aksaray'da yapılacak, herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Seyid Çolak'ın yönetmenliğini üstlendiği, TRT ortak yapımı "Dumandan Sonra" filminin çekimleri Aksaray'da başladı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, film setini ziyaret ederek yapımcı Emrah Kılıç, yönetmen Seyid Çolak ve film ekibiyle bir araya geldi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.