Apple, yeni çıkan iPhone 15 için güncelleme hazırlığına başladı

Apple, yeni çıkan iPhone 15 için güncelleme hazırlığına başladı

Teknoloji devi Apple, Türkiye'de oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle satışa sunulan iPhone 15 modelleri için acil bir güncelleme çağrısı yaptı. Şirket, bu güncellemenin temassız ödeme sistemleri ve otomobil uygulamalarındaki güvenlik açıklarını kapatmayı amaçladığını belirtti. Detaylar haberimizde...

Apple, Türkiye pazarında dudak uçuklatan fiyat etiketleriyle karşımıza çıkan iPhone 15 modelleri için önemli bir güncelleme yayınladı. Şirket, özellikle temassız ödeme sistemlerini ve otomobillerle ilgili uygulamalarda ortaya çıkan güvenlik açıklarını kapatmayı hedefleyen bu güncellemeyi, kullanıcılarını daha güvenli bir deneyim yaşamaları konusunda uyardı.

Yapılan açıklamada, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max kullanıcılarına, cihazlarını en güncel ve güvenli hale getirmek adına bu güncellemeyi acilen yapmaları gerektiği hatırlatıldı. Güncelleme, özellikle temassız ödeme işlemleri sırasında yaşanan güvenlik sorunlarına odaklanarak, kullanıcıların mali işlemlerini daha korunaklı hale getirmeyi amaçlıyor.

sd

Apple'ın bu güncellemeyle birlikte, bazı otomobil modellerini uzaktan açabilme yeteneğini daha güvenli bir hale getirdiği de belirtildi. Bu sayede kullanıcılar, otomobil uygulamalarını kullanırken daha güvenli bir deneyim elde edebilecekler. Kullanıcıların cihazlarını güncellemeleri, teknolojik gelişmeleri ve güvenlik standartlarını takip etmeleri açısından oldukça önem taşıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.