Bakanlık duyurdu: Bu ürüne sahip olanlar geri versin

Bakanlık duyurdu: Bu ürüne sahip olanlar geri versin

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü, bu ürün için inceleme başlattı. Ürünün kaldırılmasına ve bu ürünü satın alanların geri teslim etmelerine karar verildi. İşte detaylar.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucunda ürünün tehlikeli olduğu belirlendi. Ürünün geri çağrılmasına karar verildi ve ürünü satın alan kişilere iade etmeleri tavsiye edildi.

ürün

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Bursa İl Müdürlüğü'nce yapılan incelemede fare şeklindeki taşınabilir armatürün güvenli olmadığı belirlendi. Can ve mal güvenliği açısından ürünün piyasadan kaldırılmasına karar verildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü, yaptığı inceleme sonucunda can ve mal kaybının yaşanmaması için ürünün piyasadan çekilmesine karar verdi. Fare görünümlü taşınabilir armatürün satışının güvensiz bulunması üzerine, kalan ürünlerin toplanıp piyasadan kaldırılmasına karar verildi.

ürün

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

"Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 27 Eylül 2023 tarih ve 5045623 sayılı idari para cezası kararıyla, aşağıda üreticisi ve ürün bilgileri bulunan, bakanlığımızın tehlikeli olarak kabul ettiği portatif lambanın piyasaya sürülmesi yasaktır. Can ve mal güvenliğinin tehlikeye atılması ve piyasaya arz edilen ürünlerin toplanması ve imhası hakkında "Söz konusu ürünün satıcıları/kullanıcıları, ürünlerini Ahmet Yesevi Mahallesi Hürriyet Cadde No:25/D Nilüfer/Bursa'ya bildirimde bulunarak teslim etmek zorundadır. "

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.