Dünyanın en çok satan telefonu herkesi şaşkına çevirdi

Dünyanın en çok satan telefonu herkesi şaşkına çevirdi

Gündelik yaşamımızın vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlarla ilgili dikkat çekici bir istatistik gün yüzüne çıktı! Tüm zamanların en çok satan cep telefonları sıralamasında bir numara, herkesi şaşırtacak türden bir model oldu.

Cep telefonları, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Alışverişten sağlık kontrollerine, banka işlemlerinden yemek siparişlerine kadar birçok konuda bize kolaylık sağlayan bu teknolojik cihazlar, gün geçtikçe gelişiyor ve yenilikçi özelliklerle donatılıyor. Ancak, merak uyandıran bir istatistik, tüm zamanların en çok satan cep telefonlarını sıralayarak dikkat çekti.

Cep telefonlarına olan talep artarken, kullanıcılar genellikle akıllı telefonları tercih ediyor. Ancak, tüm zamanların en çok satan cep telefonu listesi bir sürprizle dolu. İlk sıradaki telefon, akıllı olmayan bir model olarak öne çıkıyor.

nokia 1100

Listeye göre, 10. sırada Apple'ın iPhone XR / XS modeli 151 milyon adetle yer alıyor. Ardından 9. sırada iPhone 11 159 milyon adetle kendine yer bulurken, 8. sırada iPhone 7 160 milyon adetle dikkat çekiyor. 7. sırada Nokia 3210 modeli 161 milyon adetle yer alırken, 6. sıradaki iPhone 5s 165 milyon adetle öne çıkıyor. Liste devam ederken, 5. sırada iPhone 6s, 4. sırada Nokia 105, ve 3. sırada iPhone 6 modeli bulunuyor. İkinci sırayı ise 248 milyon adetle Nokia 1110 modeli alırken, listenin zirvesinde ise 250 milyon adetle Nokia 1100 modeli yer alıyor.

Bu istatistik, teknolojinin hızla evrim geçirdiği günümüzde bile eski model cep telefonlarının kullanıcılar tarafından hala tercih edildiğini gösteriyor. Özellikle dayanıklılığı ve basit işlevselliği ile bilinen Nokia 1100, tüm zamanların en çok satan cep telefonu olma unvanını taşıyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.