Instagram'da görüldü ibaresini gizleyecek yeni özellik!

Instagram'da görüldü ibaresini gizleyecek yeni özellik!

Instagram'da mesaj görüldü özelliği nasıl kapatılır? İşte yeni güncellemeye ilişkin detaylar...

Instagram, kullanıcıların doğrudan mesajlarında okundu bilgisini kapatma veya etkinleştirme seçeneği sunacak yeni bir özelliği test etmeye başladığını duyurdu. Bu güncelleme, META'nın CEO'su Mark Zuckerberg ve Instagram Başkanı Adam Mosseri tarafından resmi olarak açıklandı.

Bu yeni özellik, WhatsApp'ta uzun zamandır kullanılan "Mesaj görülme bilgisi" özelliğini Instagram'a getiriyor. Kullanıcılar artık doğrudan mesajlarda okundu bilgisini etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneğine sahip olacaklar. Bu, uzun bir süredir kullanıcılar tarafından talep edilen bir özellikti ve bu açıklama ile birlikte özelliğin Instagram'da geleceği belirlenmiş oldu.

instagram görüldü bilgisi kapatma

Henüz bu özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağına dair bir tarih verilmedi. Ancak yakın gelecekte yayınlanacak bir güncelleme ile bu özelliğin tüm Instagram kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Bu değişiklik, Instagram kullanıcıları için özellikle gizlilik ve iletişim tercihlerini önemseyenler için önemli bir seçenek olacak. Instagram'ın bu yeni özelliği ile kullanıcılar, okundu bilgisini kendilerine göre ayarlayabilecekler.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.