İstanbul'da sınırsız Wi-Fi dönemi başladı

İstanbul'da sınırsız Wi-Fi dönemi başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentte 11.500 noktada internet erişim hizmeti verdiği İBB Wi-Fi'de kota kısıtlamaları kaldırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Wi-Fi İnternet Servisi, yeni siteler kurarak hizmet alanını genişleterek, kentin her bölgesinde daha çok kişiye hizmet vermesini sağlayarak bir yeniliğe daha imza attı.

İBB Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı ile İBB'nin telekomünikasyon altyapısındaki iştiraki İSTTELKOM'un ortaklaşa sağladığı ve Türkiye'nin en büyük ücretsiz ağı şeklinde tanımlanan İBB Wi-Fi, bundan sonraki süreçte kota sınırlaması olmaksızın kullanılabilecek.

HIZLI VE GÜVENLİ İNTERNET AĞI

İstanbul'da sınırsız Wi-Fi dönemi başladı

Artık aylık 60 GB kullanım kotasıyla sunulan İBB Wi-Fi hizmeti için kota sınırları tamamen kaldırıldı. Bu çerçevede kullanıcılar, ücretsiz İBB WiFi hizmetinden kota sınırlaması olmaksızın diledikleri kadar faydalanabiliyor. Yurt ve kütüphanelerde hayata geçirilen İBB Sınırsız Wi-Fi hizmeti, teknoloji yatırımlarıyla geliştirilerek GB sınırı olmaksızın İstanbul'un tüm bölgelerindeki vatandaşların kullanımına sunuldu. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.