WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi

WhatsApp, dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden popüler bir mesajlaşma uygulaması olarak uzun yıllardır tercih ediliyor. Meta'nın getirdiği yeni güncelleme ile artık WhatsApp Kanal sahipleri sesli mesaj gönderebilecek.

WhatsApp, Meta tarafından getirilen yeni bir güncelleme ile artık Kanal sahiplerine sesli mesaj gönderme olanağı sunuyor. Meta, bu özelliği duyurduktan kısa bir süre sonra, özellik özellikle ünlüler ve popüler sayfalar tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. Kullanıcılarına sürekli olarak yeni özellikler sunan WhatsApp, bu güncelleme ile kanal yöneticilerine, takipçileriyle etkileşim kurmak adına sesli mesaj gönderme yeteneği kazandırıyor.

Ses güncellemesi özelliği, aslında WhatsApp kullanıcıları için şaşırtıcı bir yenilik değil. Sesli mesajlar, uygulamanın en popüler özelliklerinden biri olmuş durumda. Kullanıcılar, araba kullanırken bile bu özelliği kullanarak günlük yaşamlarında iletişim kurabiliyorlar. İstatistiklere göre, WhatsApp kullanıcıları günde ortalama 7 milyar sesli mesaj gönderiyorlar. Meta, bu özelliğin tüm dünyada kullanıma sunulacağını ve Porto Rikolu rapçi Bad Bunny'nin bu özelliği test eden ilk ünlü olduğunu duyurdu.

whatsapp

WhatsApp Kanal özelliği, sadece ses güncellemesi ile sınırlı değil. Yöneticiler artık sesli güncellemelere ek olarak sohbette takipçilerinin yanıtlayabileceği anketleri de paylaşabilecekler. WhatsApp, Kanalların yönetici sayısını 16'ya kadar çıkarmak suretiyle, takipçilerin her zaman en son haberlerle güncel kalmasını sağlamayı hedefliyor. WhatsApp Kanalları, Güncellemeler adlı yeni bir sekme içerisinde yer alacak, bu da aile, arkadaş ve topluluk sohbetlerinden ayrı bir alan sunacak. Kanallar, yöneticilerin metin, fotoğraf, video, çıkartma ve anket gönderme yeteneği olan bir yayın aracı olarak tasarlanmıştır.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.