WhatsApp'ta bir dönem sona eriyor

WhatsApp'ta bir dönem sona eriyor

WhatsApp yazışmalarının sınırsız depolama özelliğine son verileceği belirtiliyor. Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp, yakın bir zamanda yedeklemeler için sınırsız depolama kotası uygulamasını durdurmayı planlıyor.

WhatsApp kullanıcılarını derinden etkileyecek önemli bir gelişme meydana geldi. Popüler mesajlaşma uygulaması, kısa bir süre içinde sınırsız depolama özelliğine veda etme kararı aldı. WhatsApp ve Google, yedeklemeler için sınırsız depolama kotası uygulamasını durdurma stratejileri üzerinde çalışıyor.

whatsapp cover

Son WhatsApp beta sürümü olan 2.23.26.7, Android kullanıcılarına Google Play Store aracılığıyla sunuldu. Bu güncellemeyle birlikte, yedekleme ekranında kullanıcılara yönelik yeni bir iç uyarı ortaya çıktı. Uyarı, WhatsApp yedeklemelerinin gelecekte kullanıcıların Google depolama alanlarını kullanmaya başlayacağını belirtiyor. Kullanıcılar, bu değişiklik nedeniyle ek bir ücret ödemek zorunda kalmayacaklar. 

Eğer kullanıcıların mevcut Google depolama alanları yeterliyse, sohbet geçmişlerini ücretsiz olarak yedeklemeye devam edebileceklerdir. Bu gelişme, WhatsApp kullanıcıları açısından önemli bir düzenlemeyi beraberinde getirerek depolama konusunda yeni bir perspektif sunmaktadır.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.