WhatsApp'ta konuşmaları artık tarihe göre bulabileceksiniz

WhatsApp'ta konuşmaları artık tarihe göre bulabileceksiniz

Whatsapp'ta artık sohbetlerde tek tıkla tarih odaklı arama yapabileceksiniz! İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcının günlük iletişim aracı olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini bir adım daha ileri taşıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp Web uygulaması için geliştirilen bu özellik, kullanıcılara sohbetlerinde tarih bazlı aramalar yapma imkanı sunacak.

WhatsApp, belirli bir tarihteki konuşmalara daha hızlı ve kolay erişim sağlamayı amaçlayan tarih bazlı mesaj arama özelliğini geliştirme aşamasında. Bu özellik, web uygulamasındaki kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor ve beta programına dahil olan kullanıcılara sunulan yeni özelliklerle WhatsApp'ın gelişimini sürdürüyor.

whatsapp sohbetlerde tarih bazlı arama

Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre, WhatsApp Web uygulamasında tarih bazlı arama özelliği, kullanıcıların mesajlarını daha etkili bir şekilde bulmalarını sağlayacak. Yeni kenar çubuğu ve grup sohbet filtresinin ardından gelen bu özellik, kullanıcıların geçmiş konuşmalarındaki belirli mesajlara kolayca ulaşmalarına olanak tanıyacak.

WhatsApp web uygulamasındaki kullanıcılar, takvim simgesine tıklayarak açılan panel üzerinden belirli bir tarihte paylaşılan mesajları zahmetsizce bulabilecekler. Bu özellik, iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77 sürümünde mevcut olacak. Ancak, mesajı tarihe göre arama özelliğinin genel kullanıma ne zaman sunulacağı henüz belirsiz.

Tarih bazlı arama özelliği, özellikle geçmiş konuşmalardan belirli mesajlara erişim sağlamak isteyen kullanıcılar için oldukça faydalı olacak. WhatsApp'ın bu yeniliğiyle birlikte, kullanıcılar sohbet geçmişlerini daha düzenli bir şekilde yönetebilecek ve istedikleri tarihte gerçekleşen konuşmalara kolayca ulaşabilecekler.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.